Der er intet så godt som nyt udstyr, der skal prøves af, så snart det er købt. Endnu bedre er det, når det er købt billigere end ellers regnet med. Året oprinder snart, og vi er i øjeblikket i den anden sidste måned. Men, det er ikke helt skidt, for så er Black Friday lige om hjørnet – og så kan du opnå følelsen beskrevet ovenfor.

Spar mange penge på udstyr

Selvom man har et par løbesko og det nødvendige tøj, der skal til i garderoben, er det alligevel altid lidt bedre med noget udstyr, som udstråler professionalisme og ”her kommer jeg” til dem, du møder på løbeturen. Men, det er desværre ikke helt billigt at være konstant opdateret på de nyeste styles og gadges – derfor er det netop værd at vente til slut november, hvor priserne bliver presset helt i bund. Grunden til det er, at d. 27. november bliver Black Friday skudt i gang – en dag hvor du kan spare MANGE PENGE!

 

Vent med at købe

Selvom det er fristende at gå ud og købe det nyeste løbeur med de smarteste funktioner eller de nyeste løbetights med ekstra åndbarhed, så lad være. Hvis ikke du har fødselsdag i løbet af året, kan det sagtens lade sig betale at vente med at gå shop amok på de gadgets, du virkelig gerne vil have fingrene i. Black Friday er nemlig dagen, hvor priserne på næsten alt, hvad du kan komme i nærheden af, bliver sat ned til helt vanvittige priser. På den lange bane, kan det altså sagtens give pote for dig at vente, da velsagtens kan finde gadgets til halv pris. Det ville være at snyde sin pengepung, hvis ikke man venter til Black Friday!

Leder du efter vilde tilbud på sportsudstyr kan du med fordel benytte en sportmaster rabatkode. Du finder de seneste sportmaster rabatkoder her.