Drømmer du om at komme på førsteholdet og vise dit værd? Er du i tvivl om, hvordan du skal gribe hele din udviklingsproces an? Vil du gerne have nogle konkrete tips til at blive en bedre fodboldspiller? Hvis det er tilfældet, får du her på indlægget en række håndgribelige tips til, hvordan du forbedre dig som fodboldspiller, og hvordan du bedst griber udviklingsprocessen an.

Træn en halv time mere end de andre

Det siger selvfølgelig lidt sig selv, og du har sikkert hørt det fra (og gør det måske allerede?). Hvis du gerne vil være bedre, så kræver det også, at du træner noget mere. Hvis du for eksempel plejer at gå til fodbold mandag og onsdag fra 18.00 til 19.30, så tving dig selv til at blive en halv time ekstra. I denne halve time kan du intensivt træne skud, løb, afleveringer osv. Det handler om at træne mere end dine konkurrenter, så du kommer et skridt foran dem, og dermed kan slå dem af pinden. Du vil blive glad for det senere!

Køb lette fodboldstøvler

Som du nok ved, spiller fodboldstøvlerne en rigtig stor rolle. Der findes i dag støvler, der næsten ingenting vejer, hvilket gør dig uhyre hurtig på fødderne – og det er dem, du skal have fat i. Derfor kan det i den grad anbefales at skifte dine gamle og tunge støvler ud med et par splinternye letvægtsstøvler. Du kan finde et stort udvalg af lette støvler og andet fodboldudstyr fra Select. Du kan bl.a. se et lækkert udvalg af Select hos Stylepit.dk, som ofte har gode tilbud på mange lækre brands. Select er et af de førende brands på markedet, så derfor bør du klart overveje at investere i et par fodboldstøvler med Select på siden.

Leder du efter vilde tilbud på fodboldudstyr kan du med fordel benytte en sportmaster rabatkode. Du finder de seneste sportmaster rabatkoder her.

Billede: brookscl