Som så mange andre butikker, så holder diverse sport outlet udsalg, når sæsonerne skifter. Man kan derfor være heldig, og finde de helt rigtige løbesko, handsker eller termotøj. Hvis man tænker frem, så kan man sikre tøjet til næste løbesæson for eksemple. Der vil ofte være rift om størrelserne medium og large, hvis man er mand. Så hvis man ikke er ude i god tid, så vil der kun være ekstra small og ekstra ekstra ekstra ekstra large tilbage.

Spar penge med sports outlet

Jeg køber oftest mine løbesko og fodboldstøvler, når disse sports outlets holder udsalg. Modellerne vil ofte være i nogle underlige farver, men de er udemærkede at spille fodbold i, hvis man ikke har noget imod den ekstra opmærksomhed.

Det kan også være et godt tidspunkt at købe termotøj, hvis du forventer at skulle holde din løberute vedlige gennem vinteren. Termotøj og løbehandsker kommer, hvis du er heldig, også på tilbud lige før vinteren. Så kan du holde dig varm gennem vinteren sne og mørke.

Løbetøj på tilbud

Hvis man er hurtig ude, så kan man for eksemple på billigtsport24’s sport outlet få en løbe balaclava til halvpris, som vil være rigtig god her om vinteren. Personligt så leder jeg efter nyt termotøj, siden det gamle er blevet ret løst efter al den vask. Så hvis i finder et godt tilbud, så må i gerne smide en kommentar til artiklen.

Billede: David Schiersner

Billede: antonpinchuk